« De catalogus komt er!»

Gepubliceerd op 11-05-2023

Hoera, de catalogus gaat er komen!

Voor onze outdoor expositie en de workshops, die op 19 mei van start gaan, waren de financiën al rond dankzij steun van Gemeente Helmond, Kunstloc, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie en VSB-fonds.

Maar voor de begeleidende catalogus was dat niet het geval.

Daarom waren we, net als bij onze vorige 2 edities, een crowdfundingactie beginnen via het platform Voordekunst.nl om die óók te kunnen bekostigen. Want wát zou het zonde zijn om niet een mooi geel boek naast het rode van 'Helmonders in Beeld' en het groene van 'Het Jaar van Lucas Gassel' te kunnen zetten...

...en het bleef lang spannend.

Waar de crowdfunding bij de vorige twee edities soepel liep, ging het deze keer wat minder. Tot aan de laatste week leek het er zelfs op dat het niet zou lukken. Maar in de eindsprint zetten onze fotografen nog even een tandje bij. Ze gingen langs bij bedrijven en attendeerden vrienden en familie op de campagne. En met succes!

Op de allerlaatste dag passeerden we de grens van 90% van het benodigde bedrag. En dat was voldoende! Hakken over de sloot, maar niet nat! Dankzij precies 100 sponsoren die ons samen bijna 7.000 euro gaven, kunnen we nu het boek laten drukken. We zijn ontzettend blij en beloven jullie dat dit de meest indrukwekkende editie tot nu toe gaat worden!

Volg ons op instagram (@goeikes.nl) waar je al een aantal 'spreads' door de verschillende fotografen kunt vinden!

Free-Book-Mockup-1-kopieren-1682963042-2-1683815789.jpg